kancelarijski materijal

S obzirom na to da je naša osnovna djelatnost prodaja kancelarijskog materijala, kod nas možete naći kompletan asortiman robe iz oblasti kancelarijskog poslovanja na jednom mjestu. Svojim kupcima nudimo kvalitetnu robu, povoljne cijene i brzu isporuku na adresu koja nije uslovljena iznosom narudžbe.

Kod nas možete naći poznate svjetske brendove kao što su Pilot, Staedtler, Uniball, Fabriano, Fornax, Esselte, Faber Castel, Aero, TTO, Verbatim, Trodat, Lebez, Delta, Traxdata i mnogi drugi. U ponudi imamo sve vrste copy papira različitih formata, debljina i boja, pisaći pribor, koverte svih formata, sve vrste fasickli, registratore i ostali materijal za arhiviranje, stalke i organizere za kancelarijski pribor, heftarice, bušilice za papir, klamerice, spajalice, ljepila, selotejpe, etikete raznih dimenzija, kancelarijske mašine kao što su uništivači papira, rezači, mašina za spiralni uvez, te sve ostalo što se koristi u svakodnevnom kancelarijskom poslovanju.

Osim kancelarijskog materijala, u mogućnosti smo ponuditi i školski i didaktički pribor kao što su sveske, ruksaci, sve vrste bojica, pisaći pribor, mase za modeliranje, geometrijski pribor i drugo. Za sve upite na raspolaganju smo Vam na kontakt telefone i e-mail.

Maloprodaja:
Hasana Brkića 30, pasaž Shopping centra Grbavica
T. +387 33 872 590
knjizara@all4office.ba
Veleprodaja:
Radnička do broja 70D, 71000 Sarajevo, BiH
T. +387 33 974 880
F. +387 33 838 181
info@all4office.ba